Over ons

Mission Freight Rotterdam BV, een hecht familiebedrijf, is al sinds 1996 actief in expeditie.
We hebben door de jaren heen uitstekende relaties opgebouwd met verschillende vliegmaatschappijen, scheepvaartmaatschappijen, Nederlandse douane en andere wetgevende en handhavende instanties.

We blijven graag dé dienstverlener voor de handelsgemeenschap, ook in het nieuwe landschap met wetten en regels, dat is ontstaan na de veiligheidsdreigingen in de afgelopen jaren.

Expeditiekantoren in Amsterdam en Rotterdam
Onze kantoren zijn gevestigd op Amsterdam Schiphol en in de Rotterdamse haven. Als erkend douane-agent/expediteur is ons kantoor geheel toegerust op de verwerking van alle documenten rond uw ingaande of uitgaande vracht.

Transport tot aan de deur
We verzorgen graag het transport van goederen van de aankomsthaven naar de eindbestemming, bijvoorbeeld uw kantoor. We begrijpen hoe belangrijk het begrip ‘deur-tot-deur’ is voor importeurs. Dankzij ons netwerk van agenten kunnen we binnen één logistieke keten aan uw wensen tegemoetkomen. Bovendien hebben we ervaring met het in- en uitklaren van uiteenlopende vracht – van sieraden en textiel tot voedsel – en kunnen onze medewerkers omgaan met de verschillende regelgevende instanties die bij dergelijke transporten betrokken zijn.

Mission Freight Rotterdam BV: IATA-erkend
Onze afdeling luchtvracht is een luchtvrachtexpediteur met IATA-erkenning. We kunnen dus al uw goederenvervoer verzorgen, overzee of door de lucht. Laat het ons weten als u specifieke vragen of problemen hebt.

We kijken ernaar uit om de samenwerking met u aan te gaan en we helpen u graag om uw bedrijf groter te maken!

Met vriendelijke groet,
Tamer Yener
Managing Director